Цифров печат – Менюта, Визитки и други

Нова реклама е специализирана в цифровия печат на най-разнообразни рекламни материали - визитки, брошури, дипляни, флаери, календари, каталози, менюта за заведения, менюта за плажни ресторанти, менюта за барове, менюта за хотелски ресторанти, менюта за сладкарници и други.

Менюта - Нова Реклама Варна от дълги години работи с барове, заведения, ресторанти за изработка на менюта, флаери, каталози и други рекламни материали.

Визитката - класическият начин за представяне на бизнеса ви. Визитната картичка е най-бързият начин, чрез който можете да представите бизнеса си пред потенциални клиенти.

Флаерите, брошурите и дипляните са най-често срещаните промоционални материали. Отваряте нов обект ? Предлагате отстъпки? Това е ниско бюджетен и бърз начин за масова реклама.

Предимства на печатната реклама:

  • Тя е лична. Чрез даването на визитка вие гарантирате със собственото си име за качеството на услугите и продуктите които предлагате.
  • Създава връзка с клиентите. Медийната реклама е пасивно консумирана реклама траеща няколко секунди и не привлича трайно вниманието на потребителя.
  • Ниска цена с добър резултат.
цифров печат